Peste 90 de ani de experiență în îngrijirea orală!

Află mai
multe >>

Cauze

Igiena orală precară duce la îngălbenirea imediată a dinților și favorizează depunerea de tartru și formarea plăcii bacteriene.

Alimentele și băuturile sunt printre factorii principali care provoacă îngălbenirea dinților - alcool, cafea, tutun, sucuri carbogazoase, fructe de padure, etc.

Fumatul îngălbenește foarte tare dinții, în special pe cei din față care sunt mai expuși depunerilor de nicotină.

Prevenție

O igienă orală corectă – periajul de 2-3 ori pe zi, folosirea aței dentare, a apei de gură, a produselor speciale pentru albire.

Folosirea pastei de dinți cu efect de albire, ușor abrazivă, care îndepărtează petele fără a afecta smalțul dinților.

Evitarea consumului de alimente și băuturi care pătează dantura.

Principalele ingrediente active pe care este important să le conțină un produs destinat albirii dinților sunt: fluorură de sodiu, compuși fosfați precum potasiu trifosfat, sodiu, potasiu polifosfat și particule de curățare. Gama Lacalut white conține toate aceste ingrediente active!

Lacalut white & repair pastă de dinți

LACALUT white & repair pastă de dinți

EÎn fiecare zi acizii și bacteriile din cavitatea bucală atacă și deteriorează structura minerală a smalțului dentar. Pasta de dinți LACALUT white & repair conține o formulă specială de ingrediente active pentru îngrijirea dentară.

Combinația unică de agenți activi – fluorură de sodiu și hidroxiapatită (componentul principal al smalțului dentar) remineralizează suprafața dinților, îngrijește și netezește dinții și previne demineralizarea lor, conferind în același timp un alb natural.

Lacalut white pastă de dinți

LACALUT white pastă de dinți

Este o pastă de dinți profesională cu efect de albire, ce curăță delicat și eficient dinții, îndepărtează placa bacteriană și petele de pe dinți, conferindu-le un alb natural fără a ataca smalțul.

Agenții de curățare actionează în profunzime, fără să zgârie sau să slăbească pelicula protectoare a dinților. Este eficientă în curățarea dinților pătați de cafea, nicotină, cafea și alte produse care pătează dinți.

Fluorura de sodiu din compoziție ajută la remineralizarea dinților, întărindu-i și protejându-i împotriva cariilor.

Lacalut white apă de gură

LACALUT white apă de gură

Este o apă de gurăprofesională gata preparată, care nu necesită diluare și care conferă zilnic o îngrijire suplimentară a dinților.

Folosită dupa periajul dinților, reduce formarea plăcii dentare și duce la obținerea albului natural al dinților. Apa de gură LACALUT white îndepărtează orice decolorare, iar smalțul dinților este remineralizat.

Lacalut white Alpenminze

LACALUT white Alpenminze

Este o pastă de dinți profesională cu rol de albire care conferă un gust proaspăt datorită extractului de mentă din Alpi.

Agenții de curățare activi, dar delicați, mențin albul natural al dinților fără a ataca smalțul, iar fluorura de sodiu mineralizează și întărește dinții, protejându-i împotriva cariilor.

Îndepărtează petele persistente cauzate de nicotină, cafea, ceai și alte alimente.

Albirea dinţilor